Succy heeft twee passies:
onderwijs en opleiding!

 

We zien elke dag dat bedrijven op zoek zijn naar een maatschappelijke waardering van hun imago en beroepen, naar kansen om te laten zien wie ze zijn en wat ze proactief kunnen doen, naar medewerkers die voorbereid zijn op zijn realiteit, enz.

We merken ook dat het onderwijs nood heeft aan concrete activiteiten voor leerkrachten en leerlingen, koppelingen tussen de schoolprogramma‘s en de echte wereld, een actieve rol voor de leerlingen in hun dagelijkse leeractiviteiten. Het onderwijs moet ook jongeren voor hun professionele leven voorbereiden, hen ondersteunen in het licht van hun moeilijkheden en hen begeleiden op een gepersonaliseerde manier.

Succy is een educatieve vernieuwer en biedt zijn expertise aan kinderen, tieners en volwassenen met Succy4student en aan bedrijven met Succy 4business. We gaan jullie het verhaal van Succy haar missie vertellen. Volg ons in de Succy’s story

Hallo, Succy hier!

Succy is zoals jezelf! Zij is een kind, een tiener en een volwassene. Hier is haar verhaal!

Succy offre son expertise aux élèves avec Succy 4students et aux entreprises avec Succy 4business.
Succy accompagne les élèves dans des activités éducatives concrètes et motivantes.Succy assure un suivi individualisé des élèves et les accompagne vers leur réussite !

Succy is een kind en gaat elke dag naar school. Maar ze begrijpt het niet goed. Waarom gaat zij naar school en waarom is het zo moeilijk om gemotiveerd te blijven, om beter te worden en om te slagen?

Succy is een tiener en zou graag concrete dingen leren, echte problemen oplossen en het belang van wat zij leert in het echte leven begrijpen.

Succy is een volwassene en herinnert zich dat school haar niet goed heeft voorbereid op het actieve leven.
Zij zou graag bijscholing volgen en wilt dat haar kinderen niet dezelfde frustraties kennen, dat ze iets over de echte wereld leren, ze in hun vooruitgang begeleidt en in hun moeilijkheden geholpen worden.


Op het professionele vlak staat Succy ook voor grote uitdagingen.
Haar bedrijf heeft opgeleide mensen nodig, die de juiste competenties en kennis beheersen en die concrete problemen kunnen oplossen.

Haar bedrijf wil ook nieuwe ideeën om zich te ontwikkeling, de rekrutering te vergemakkelijken, haar imago te verbeteren en om haar maatschappelijk verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Succy est acteur d’innovation éducative !

Spreekt dit tot jou?

Je bent Succy!

.

.

Succy is actief betrokken bij het aanpakken van deze educatieve uitdagingen. Succy is een educatieve vernieuwer en heeft twee innovatieve initiatieven opgezet om meer aandacht te geven aan de opleiding van jongeren en om de bedrijfs- en de onderwijswereld te verbinden!

Met Succy4students biedt Succy nieuwe schoolondersteunende modules voor kinderen en tieners die actief en concreet willen werken, maar ook trainingsworkshops voor tieners, studenten en volwassenen.

Met Succy4business helpt Succy bedrijven om te investeren in het onderwijs. Succy ontwikkelt, met bedrijven en voor leraren, relevante educatieve activiteiten die de professionele wereld waarderen door het schoolcurriculum te contextualiseren.

Succy begeleidt studenten en bedrijven om ze te helpen de sleutels te vinden voor hun succes!

Succy aide les élèves à trouver la clé de leur réussite, à Marche-en-Famenne !
Succy - Contactez-nous et osons, ensemble, votre Succy's story !

Download de folder Succy 4business
(in het Frans)

en de brochure Succy 4students 2017-2018
(in het Frans).

Neem contact met ons op en laten wij
samen je
Succy’s story uitbouwen!

contact@succy.be

(+32) 472 244 687

Succy - Contactez-nous et osons, ensemble, votre Succy's story !

Ze praten over Succy…

La Meuse Luxembourg-Namur van 30 augustus 2017 (artikel in het Frans)

Succy : pour en finir avec l'échec scolaire !

BEZOEK ONS!

Chaussée de l’Ourthe 17, 6900 Marche-en-Famenne